350 pagina's Woonhuis-Ontwerpen Vrijstaande Woningen

€79,00
Incl. btw
Het boek 'Woonhuis-Ontwerpen Vrijstaande Woningen' is een losbladig systeem in luxe map met ontwerpen van vele vrijstaande woningen. Zowel het huis als de plattegrond(en) zijn afgedrukt. Het boek bevat notaris-, 30-er jaren-, patriciërs- en vele andere vrijstaande woningen. Enkele voorbeelden treft u aan op onze site.

Het boek beoogt een ideeënboek in brede zin te zijn waarin architecten, bouwkundigen en anderen een breed scala van mogelijkheden laten zien ten aanzien van vormgeving en indeling op het gebied van woningbouw. Uitgeverij Oakland BV wil met deze uitgave een schakel zijn tussen aanbieders van woningbouwontwerpen zoals architecten, bouwkundigen enerzijds en bouwers, zowel particulieren als professionals anderzijds.

Overige gegevens:
- 350 pagina’s
- zowel gevels als plattegronden afbeeldingen
- plattegronden veelal op schaal 1:100
- luxe map met goudopdruk
- overwegend zwart-wit uitvoering; deels in kleur
- A4 formaat
- 31 x 26 x 5 cm.

Let op: het boek heeft een levertijd van enkele dagen.

Aan dit boek hebben verschillende architecten en ontwerpers meegewerkt. Klik hier voor een overzichtslijst met contactgegevens.

Technische aspecten van de woningen blijven buiten beschouwing.  De kostprijzen van de woningen zijn niet gegeven omdat deze van vele factoren afhangen (denk aan: volume van de woning, afwerkingsniveau, wel of niet heien en uiteraard de te kiezen aannemer). Uw aannemer kan u vrijblijvend een raming van de kosten geven aan de hand van het ontwerp.

Het boek 'Woonhuis-Ontwerpen Vrijstaande Woningen' is een uitgave van Oakland BV, uitgeverij en verzendboekhandel voor architectuur en bouw.
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Combinatie boeken Het ultieme eigen huis en Woonhuis-Ontwerpen Vrijstaande Woningen
'Het ultieme eigen huis' is een geheel in kleur uitgevoerd boek met ontwerpen van vrijstaande woningen. Zowel het huis als de plattegrond(en) zijn afgedrukt. Bij elk ontwerp staat de naam van de architect of de ontwerper genoemd. U ontvangt dit ...
Meer info » €143,00 €168,00